четвъртък, 27 октомври 2016 г.

Партизан забрани на Божинов да говори


ФК Партизан реши да застане на пътя на винаги искрения Валери Божинов и му забрани да говори пред медиите!

Българският нападател без съмнение е истински майстор на скандала, а не минава и месец неговите думи или дела да не са на първите страници. Последният от низа скандали, заради който най-вероятно на Валери е забранено да говори е аферата "тениски". Божинов открито каза, че пръв подкрепил идеята той и неговите съотборници да излязат с тениски с образа на убития Александър Станкович, привърженик осъждан заради търговия с дрога и притежание на оръжия.

- В клуба ми казаха, че не мога да говоря. Извинявайте - любезно обясни Валери пред сръбския "Блиц".

Това че Сале Мутави, както сам е казал му е бил приятел и разкри "че си спомня неговите думи, че винаги трябва да се оставя сърце и топки на терена", дори не е близо до най-големите скандали с българина.

Всичко започна откакто в обществото се появиха фотографии на Валери Божинов в прегръдката на българския поп-фолк певец и травестит Азис! Футболистът тогава остро отхвърли твърдението, че е гей и съобщи, че снимките са създадени като шега, защото той и Азис са големи приятели.

- Моята следваща песен ще се казва "Малко коте" и ще бъде посветена на Валери Божинов - неотдавна съобщи Азис.

С това свързването на Валери с гей афери не приключи. През август миналата година манекенът Кристиян Стойков пред милионна аудитория в "Биг брадър" твърдеше, че е правил секс с известен футболист!

- Християнин съм и не съм гей. Ще го съдя - заяви тогава Божинов, а епилогът не е познат.

В последно време на Божинов му върви на терена, но знае и как да ядоса "гробарите". Преди година, Божинов и неговият сънародник Бандаловски си направиха селфи на пейката, докато Партизан преживяваше катастрофа в Супер лигата и загуби от Металац! Селфитата са голяма страст на някогашното дете-чудо на което предвиждаха блестяща футболна кариера, но умее и да изненадва с полуголи фотографии. Все пак, след бурите в обществото реши да ги изтрие. Не разлюти само привържениците, а и бившият треньор Иван Томич заради излишни килограми!

Със скандал майстор като Божинов вървят и манекенки и плеймейтки. В момента е във връзка с десет години по-възрастната Биляна Дол, а се е виждал и със Сорая Вучелич. Два пъти се е женил и има дете и от двата си брака, а с певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова след разводите е останал в добри отношения.

Останал без пари!

Българският сайт "HotArena" през април писа, че Божинов е пред банкрут. По това време му е взет най-нов модел мерцедес, който струва 250 000 евро, а Божинов го е взел миналата година на изплащане. Според твърденията, той с месеци не бил плащал и издръжките на децата си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар