вторник, 20 декември 2016 г.

Динамо (Загреб) осигури джобни на Петев - 30 млн. евро бюджет за 2017 г


Загребският клуб още веднъж демонстрира защо в този момент е най-сериозният клуб от пределите на бивша Югославия.

Пред българския треньор на Динамо Ивайло Петев стои сладката мъка да се справи някак с 30 милиона евро бюджет през 2017 година. Разбира се, не всички средства са за трансфери, но и така сумата е доста внушителна за нашите простори.

На годишното събрание на клуба пред делегатите директорът на "модрите" Томислав Светина съобщи, че предстои бурен зимен трансферен прозорец, за да се върне отборът на първото място, което в момента държи Риека.

"Всички нас ни жули второто място в класирането, но това трябва да ни мобилизира, особено тези долу на терена. Честитим на Риека за есенната титла, а вярвам, че те ще ни честитят през май за шампионската титла. Предвиденият бюджет за следващата година ще бъде 227 900 000 куни (около 30 000 000 евро)", заяви Светина.

Отборът на Динамо в момента изостава на шест точки зад първия Риека, опитвайки да спечели 12-та поредна шампионска титла.

"Имаме пари и имаме план. Искаме да доведем подсилвания. Имаме сред кадрите новите Ковачич и Брозович, а ще доведем и нов Судани", заплаши под някаква форма Риека шефът на "Максимир".

Няма коментари:

Публикуване на коментар