петък, 13 януари 2017 г.

Валери Божинов хвърли око на сръбска фолк певица: Бих я скъсал от секс

Dara Bubamara, Valeri Božinov, foto Nemanja Pančić, Saša Pavlić Българският нападател на Партизан Валери Божинов хвърли око на сръбската фолк певица Дара Бубамара, която иска да вкара в леглото.

Неотдавна той казал пред приятели в един белградски ресторант, че иска секс с новосаджанката, която отскоро е разведена.

- Валери дойде в ресторанта около осем вечерта. Беше сам и седна на маса в ъгъл. Бързо дойде и негов приятел, както и още двама футболисти от Партизан с които дружи и извън терена. Поръчаха си питиета, а бързо след това и вечеря. Започнаха да говорят за познати жени, старлети и за своите избраници. Валери само се смееше и въртеше глава - разказва източникът на "Курир" и добавя:
https://up8.xhcdn.com/000/101/238/532_1000.jpg
- С напредване на времето, дружината беше все по-весела, а Божинов в един момент каза на приятеля до него: "Какво имаш против Дара Бубамара? Жената изглежда отлично. Истинска бомба е. Обичам аз такива джобни Венери. Аз не я познавам, но изобщо не изглежда лошо за своите години. Не ми е ясно заради какво я нападат всички. Аз бих я скъсал от секс", каза Валери, след което всички започнаха да се смеят и да го майтапят.

Според думите на източника, Божинов след това гледал в телефона си и повече не казал нито дума за певицата. Само пил вода и се наслаждавал на вечерята с компанията.

От сръбското издание се опитали да влязат в контакт със спортиста, но той не отговорил. Дара Бубамара била недостъпна за коментар.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/PY5ktkpTURBXy8xOTJiM2M0ZjEwNGQ3MjBmM2M5MzQ5OGYxMDRiMjViMy5qcGeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA
http://vesti-online.com/data/images/2015-12-30/553786_1231du14_iff.jpg

Няма коментари:

Публикуване на коментар