събота, 14 януари 2017 г.

Божинов: Ще играем в Европа! Казаха ни да не се притесняваме...


Мечът на УЕФА, все пак, няма да отсече Хумско от европейската карта. В това вярва български национал в редовете на "черно-белите".

Валери Божинов вярва на началниците в Партизан, които убеждавали играчите да не се притесняват по въпроса за участието на международната сцена през следващия сезон.

- Управата ни уверява, че Партизан ще играе в Европа, президентът и директорът ни казаха да не се притесняваме - заяви Божинов пред сайта "Тутоюве".

Българинът, в същия разговор, потвърди, че Партизан е платил глобата, а изрази оптимизъм към клубното ръководство. На какво се базира този оптимизъм във върхушката в Партизан остава да се види...

Божинов допълва, че се усеща добре при "черно-белите" от Белград.

- Редовно тренирам, надявам се да продължа да вкарвам голове - заяви бившият футболист на Ювентус, чийто екип носи преди 10 години под наем от Фиорентина, но очевидно е останал в спомените на привържениците на торинските "черно-бели".

Какво ли казват "гробарите"? Вярват ли на това ръководство? Управа, която е крила (и) от тях, че Партизан е изхвърлен от Европа...

Няма коментари:

Публикуване на коментар