понеделник, 3 юли 2017 г.

Георги Миланов: До седмица ще сме готови за сезона сто на сто

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/19693716_1842276325786806_6048536665286866368_o.jpg?oh=eef2b8c6a8246c0b2cdf6da6efe060b1&oe=59CD41B7
- По ежедневни наблюдения на отбора се създава впечатление, че армейците с всеки ден напредват във физиката и взаимодействието. Така ли е наистина?

- Разбира се, в Бад-Тацмансдорф работим върху всичко. Най-тежката седмица лично за мен е първата, но тя мина, и сега от занятията получавам удоволствие. Чувствам се много добре, по момчетата е видно, че проблеми с физиката няма никакви. Играем приятелски мачове, довеждаме кондицията до нужното ниво. Всичко върви по план.

- Във връзка с играта за националния отбор на България при теб се получи съвсем малка почивка. Навярно си искал да отдъхнеш още малко?

- Всеки футболист обича не само да играе, но и да отдъхне. Да, отпуската не беше много пълноценна, но става въпрос за националния отбор, скоро се върнах в клуба, защото следва подготовката за сезона. Това е нашата любима работа, ние сме професионалисти и отдъхваме толкова колкото е позволено.

- В кратката почивка има и един плюс: по-лесно се вдига формата.

- Съгласен. Сезонът започва съвсем скоро, след седмица, мисля, ние ще бъдем готови сто на сто.

- В приятелския мач срещу Партизан след влизането като смяна ти отначало действа на дясното крило. Как оценяваш този опит?

- В ПФК ЦСКА за четири години аз смених няколко роли, за мен това не е проблем. Готов съм да играя там, където каже треньорът. И на десния фланг се чувствах нормално.

- Комфортно ли ти е да работиш тук, в Австрия?

- Напълно. В началото беше топло, което създаваше някакво неудобство, после времето се нормализира, условията са великолепни.

- Как се отпускаш в малкото свободно време? В едно от миналите интервюта ти каза, че обичаш спортни симулатори...

- Основно играя на футболния мениджър на таблета и общувам със семейството. А конзолата ме чака в Москва, и съвсем скоро ще се добера до нея (усмихва се).

Няма коментари:

Публикуване на коментар