сряда, 30 август 2017 г.

Арсенал и Кьолн сключиха нечувано споразумение преди началото на Лига Европа

https://images.performgroup.com/di/library/GOAL/6/52/arsene-wenger-arsenal-2017_8tixhd9iz9zv13iiisi5sse1k.jpg?t=845172718&quality=90&h=300
Арсенал и Кьолн сключиха нечуван договор според който ще си разменят видео материали от свои мачове преди сблъсъците помежду им в груповата фаза на Лига Европа.

"Топчиите" бяха изтеглени с отбора от Бундеслигата в Група Н на Лига Европа, завършвайки пети във Висшата лига през сезон 2016/17 г.

Това е първият път в който Арсен Венгер се провали да осигури място в Шампионската лига по време на своя 20-годишен престой в клуба от Лондон, което може би обяснява подхода на "артилеристите" към новите им съперници.

Асистентът на Кьолн Манфред Шмид разкри, че е провел разговори с клуба от Северен Лондон, те ще споделят информация помежду си преди срещата им на 14 септември.

"Имахме много добър разговор и размяна на идеи. Ще получим видеозаписи на мачове на Арсенал в следващите няколко дни, както и ние ще ги снабдим с наши материали. По-лесно е и за двете страни. Не можеш да спреш противниците да се сдобият със записи чрез други клубове или платформи в днешно време, така само ще се опрости подготовката за мача", заяви той пред "Билд".

Няма коментари:

Публикуване на коментар