вторник, 26 септември 2017 г.

Китайският посланик в Сърбия: Обичам Цървена звезда от 1978 г

Кинески амбасадор у Звезди
Посланикът на Народна Република Китай Ли Манчанг посети ФК Цървена звезда и прекара приятно време в разговор с президента Светозар Мияилович и генералния директор Звездан Терзич, а след това обиколи музея и се запозна с богатата история на "червено-белите".

Господин Манчанг, който не крие, че е голям запалянко на Звезда, получи червено-бял екип със своята фамилия и монография за големия успех в Бари през 1991 година, като хубав спомен за срещата.

"Привърженик съм на Цървена звезда почти пълни четири десетилетия, откакто като студент дойдох в Белград и заобичах този клуб още през далечната 1978 година. До днес, когато имам възможност, гледам всеки мач на Звезда", заяви китайският посланик, съобщава страницата на "червено-белите".

Той добави, че много китайци знаят за Цървена звезда и нейните успехи.

"Моят син е привърженик, много обича вашия клуб, както и аз. Затова особено се радвам, че съм имал възможността да разговарям с президента и генералния директор на клуба за начини за бъдещо сътрудничество. Всякак в областта на футбола Китай може да научи много от Сърбия", заяви Манчанг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар