сряда, 20 септември 2017 г.

Немци купиха билетни пакети за мачовете на Цървена звезда, подариха пропуските за БАТЕ и Арсенал на сиропиталище


Заради факта, че интересът е по-голям от броя билети, които ще получат привържениците на Кьолн за гостуването на Цървена звезда, част от тях решили да купят пакетни билети, за дял от трибуната, който е до сектора с гостуващите запалянковци. За да не пропаднат билетите за мачовете на Цървена звезда срещу БАТЕ Борисов и Арсенал, привържениците на Кьолн се решили на един чудесен жест!

Публикацията на запалянко на Кьолн в един от форумите на Цървена звезда в цялост:

Поздрав на всички,

Регистрирах се тук като привърженик на Кьолн и не бих желал да се меся в дискусиите, които водите за своя клуб. Аз съм, също така, дългогодишен член на форума: "еффзех-форум.де", най-големият независим форум на ФК Кьолн с 2700 потребители, така че знам, че запалянковци на други отбори често не са добре дошли.

Нашият клуб излиза в Европа за пръв път след 25 години, а това че имаме около 100 000 члена (повече от Реал Мадрид), говори колко е луд целият наш град за клуба и през сезона, който прекарахме във втора лига, имахме средна посещаемост от 40 000 зрители. Както видяхте в Лондон, нашите привърженици са много активни и когато става дума за гостувания, имаше около 20 000 от нас там.

Заради това ние изпитваме голямо уважение към Цървена звезда и нейните привърженици - вие сте истински клуб с огромна традиция и фантастични привърженици. Ние през декември наистина не идваме като каквито и да е неприятели, а като запалянковци, които искат да отпразнуват истински футболен спектакъл.

Предположихме, че за гостуващите привърженици (както и в Лондон) няма да има достатъчно предвидени билети в съотношение на интереса на нашите привърженици. Искахме да купим единични билети за дяловете веднага до сектора за гостуващите привърженици, но както ни обясниха от сайта айтикет.рс, продажбата на единични билети ще започне едва непосредствено преди самия мач, а пътуването трябва да го планираме много по-рано. Така че някои от нас вече са купили пакетни билети за всичките мачове в Лига Европа, които Звезда играе на своя стадион. Например моят билет е за вход 1 на Запада, възможно най-далече от северната трибуна, което беше в продажба.

Билетите за БАТЕ Борисов и Арсенал, които не можем да ползваме, не сме хвърлили. Дарихме ги на Дома за деца без родителска грижа в Звечанска, така че тези деца да могат да вкусят от големите мачове на Цървена звезда. Те много любезно ни благодариха за това.

Всички привърженици на Кьолн от този форум, които са купили билети направиха същото и участваха в акцията.

Богдан, привърженик на Цървена звезда от Белград - който се регистрира в нашия форум ни помогна много в реализирането на това дарение, а също така и преведе този текст.

Тъй като децата и работещите в Звечанска бяха много щастливи заради това, ние, които идваме в Белград ден преди мача бихме искали да посетим това сиропиталище. В нашата страна на този ден е празникът Свети Никола (за когото знаем, че е голям празник и в Сърбия 13 дни по-късно), така че искаме да донесем подаръци на децата, които са в нашата традиция - плодове, орехи, лешници, сладкиши и играчки.

Забелязах, че във вашия форум съществува специален раздел: "Хуманитарни акции", може би и някои от вас биха искали да участват в тази акция. Футболът би трябвало да свързва хората и да прави живота по-добър.

Спортен поздрав от Кьолн,
Маркус

Няма коментари:

Публикуване на коментар