сряда, 11 октомври 2017 г.

Руски коментатор напусна излъчването след съдийски грешки

Да ли је нападач оборен у казненом простору?
Владимир Николски, местен коментатор, напусна директното телевизионно излъчване на мача от третия ранг между Торпедо и Текстил, след като съдията за две минути пропусна да отсъди две дузпи за домакинския отбор.

При резултат 1:1, целият стадион във Владимир видя как вратарят на гостите в наказателното поле събори домакинския нападател, но съдията "извлече" нарушението на ивицата на наказателното поле.

Ситуацията тъкмо малко се смири, но след свободен удар топката удари в ръката бранител на гостите, а съдията показа играта да продължи.

Тук вече съдийството премина всяка мярка що се отнася до Николски и коментаторът след двуминутен монолог, в който нарече съдията "срамота за руския футбол", реши да напусне коментаторското място.

"Ще гледате футбол без коментатор", заяви Николски и напусна работното място.

Мачът е завършен при резултат 1:1, а президентът на Торпедо, както и привържениците на домакинския отбор, напълно дадоха подкрепа на ядосания коментатор.

Николски не се разкая за своята постъпка, а беше горд със себе си как се е сдържал да не псува по време на излъчването.

Интересно е, че в третия ранг на руския футбол обичайно мачът се коментира от член на домакинския отбор, за да телевизионните станции да не трябва да пращат екип на пътуване дълго по няколко хиляди километра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар