неделя, 22 октомври 2017 г.

В третото полувреме на Хайдук - Динамо - шамари между управниците на двата клуба

A mi kukamo na
Най-голямото дерби на Хърватия между Хайдук и Динамо се изигра вчера в Сплит и завърши без победител, при резултат 2:2. Във финал изпълнен с обрати по време на който бяха вкарани три от общо четирите гола.

Емоциите не завършили с последния съдийски сигнал, а в главните роли влезли управници на двата клуба. В ложите се стигнало до инцидент между водещи фигури в Хайдук и Динамо заради който се наложила намесата на полицията.

Хърватският "Индекс" съобщава, че в полицейското управление са отведени Иван Кос и Марио Бранко от Хайдук, както и Томислав Светина и Матей Шкегро от Динамо. Като свидетели са привикани Саша Бйеланович, Крешимир Гоюн, Велимир Словачек, Кристиан Петрич и Йерко Трогрлич от Хайдук, както и Крешимир Антолич от Динамо.

Всичко започна след изравнителния гол на Динамо за 1:1, минута преди края на редовното време, когато директорът на загребчани извикал: "Има правда!".

Това предизвикало реакция на представител на домакина Хайдук, която станала още по-силна, тъй като Хайдук в продължението изравнил за 2:2. Споменатият източник съобщава, че намесата на пет полицая едва задържала Кос, който бил жестоко провокиран от поведението на представител на гостите.

Епилогът - в полицейското управление представителите на Хайдук са задържани до един след полунощ, а делегацията на Динамо още по-дълго. На Иван Кос, Марио Бранко, Крешимир Антолич и Матей Шкегро са написани наказателни постановления за нарушаване на обществения ред и спокойствие...

Няма коментари:

Публикуване на коментар