неделя, 22 октомври 2017 г.

Тадич за емоциите, албума с лепенки и какво щеше да е, ако не се бяха класирали на Мондиала

Tadić o emocijama, albumu sa sličicama i šta bi bilo kada se ne bismo plasirali na Mundijal?
Душан Тадич даде обширно интервю за Яху спортс, говори най-много за националния отбор на Сърбия, който се класира на Световното първенство.

"Мечтал съм за този момент, още от детството. Ние успяхме в това, класирахме се за Световното първенство. Когато играете за своята страна, всички ще ви помнят ако играете на Световно първенство. Спомням си 1998 година когато бяхме Югославия, имах албум с лепенки, спомням си целият отбор", заяви Душан Тадич.

Сръбският ас говори и за хода на своята кариера, от малък до днешните дни в Саутхемптън, за това какво е научил и как е успял да стане това което е днес.

Една част от интервюто е посветено на състоянието на сръбския футбол, за класирането на Световното първенство, както и наградата за най-добър сръбски футболист.

"Невероятно е усещането когато знаете, че ще участвате на първи голям турнир в кариерата. Чувствата ме обземат когато гледам фотографии от последния мач от квалификациите срещу Грузия. Никога не съм усещал такава емоция с националния отбор", искрен е Тадич.

"Никога не сме усещали и такъв натиск от момента в който влязох в националния отбор. Да не бяхме победили в мача срещу Грузия, мисля, че щяха да ни вземат паспортите и да ни кажат повече да не се връщаме. Сериозно", сподели искрено Тадич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар