четвъртък, 7 декември 2017 г.

Милойевич: Кьолн няма да ни измами, без сметки за реми

Треньорът на футболистите на Цървена звезда Владан Милойевич, преди решаващия мач срещу Кьолн в борба за класиране в елиминационната фаза на Лига Европа, заяви, че проблемите на немския отбор няма да измамят отбора и "червено-белите" няма да правят сметки, защото може би и точка би била достатъчна. Мачът от 6-ия кръг на група Н в Лига Европа между Цървена звезда и Кьолн е тази вечер от 22:05 ч.

"Чака ни последният мач в груповата фаза, но със същото значение като всички други. За Кьолн само суперлативи, без оглед на неговата ситуация и позиция в класирането. Въпреки че имат спортни проблеми, имат качество и това къде се намират в Бундеслигата не отразява тяхното състояние. Моите играчи са наясно с това и не се мамим. Когато се промени треньора, играчите имат допълнителен мотив да се докажат, но мисля, че няма да има големи изненади", заяви Милойевич на конференция за медиите на стадион "Райко Митич".

По неговите думи решаваща е храбростта, бързината и интелигентността на терена и неговите играчи ще отговорят на немците по техен начин.

"Готови сме, важността е налице, говорихме след мача с Бачка, напрежението съществува, но играчите трябва да се наслаждават, те са стигнали дотук и нека само дадат всичко от себе си, да бъдат това което са и след мача ще видим крайния резултат. Какъвто и да е те за мен са победители, ще застана пред тях, те доведоха Звезда дотук след много години и това не е краят, а началото на завръщането на Звезда на картата на Европа където този голям клуб с феноменални привърженици принадлежи", изяви Милойевич.

На въпрос дали отборът ще влезе малко по-внимателно в мача, защото е възможно и точка да бъде достатъчна.

"Не обичам да смятам, нито в живота, нито в спорта. Не можем да се водим от тази логика", беше ясен Милойевич.
Филип Стойкович

Десният бек на Звезда Филип Стойкович изтъкна, че очаква тежка и физически изискваща среща.

"Срещу немски отбор това е решаващ фактор. Ще дадем всичко от себе си, готови сме на 100 процента и мисля, че този фактор ще е решаващ. Кьолн има своите проблеми, но това оставяме на тях, ние гледаме себе си и се надявам накрая да празнуваме с пълната Маракана", сподели Стойкович.

Както беше съобщено на конференцията - очаква се пристигането на около 5000 привърженици на Кьолн, които ще бъдат сместени в южната трибуна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар