четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Цървена звезда и Газпром продължават до 2020 г


Генералният директор на руската компания Газпром Александър Дюков при посещение на Цървена звезда през миналия октомври обеща, а сега и изпълни - сътрудничеството продължава до 2020 година! След официалното откриване на купола на храма Свети Сава в сръбската столица, чиято мозайка също е финансирана от руския гигант, се проведе среща между ръководствата на Газпром и Цървена звезда.

Договорът беше подписан от председателя на Управителния съвет, генерален директор на Газпром АД Александър Дюков и президента на ФК Цървена звезда Светозар Мияилович, в присъствието на генералния директор на Нефтена индустрия Сърбия Кирил Тюрденев, генералният директор на Звезда Звездан Терзич и министъра на енергетиката в правителството на Сърбия Александър Антич.

- Ние подкрепяме клуба вече много години, а също така активно допринасяме за възпитанието на младите таланти на сръбския футбол. ФК Цървена звезда постига отлични спортни резултати, както в националното първенство, така и на европейската сцена. Подписването на нов договор е съвсем логично продължение на нашето сътрудничество с клуба - заяви председателят на УС, генерален директор на Газпром Александър Дюков.

Президентът на Цървена звезда Светозар Мияилович благодари на компанията Газпром за доверието, което продължава да оказва на клуба.

- Зад нас са осем години успешна работа, а сега осигурихме и пълни десет години сътрудничество. Компанията Газпром беше заедно с клуба в най-тежките му времена и сега е с нас, когато с пълен блясък се връщаме на европейската арена. Вярвам, че нашето сътрудничество, както и по-рано, ще се засилва от година на година и ще продължим заедно да работим за реализацията на многобройните проекти от взаимна полза. Това е отлична вест не само за нашата многомилионна армия привърженици, а и за сръбския спорт като цяло - заяви след подписването на договора Мияилович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар