вторник, 27 март 2018 г.

Златан засне шведска реклама на майчин език: Взе цялото мляко, селяк


Докато националният отбор на Швеция полека се подготвя за онова което го чака на СП в Русия, Златан Ибрахимович заяви, че ще се върне в него ако той реши, а междувременно се снима в реклами.

Шведският букмейкър Бетхард направил клип за местния пазар, а Ибрахимович пожелал допълнителна версия в която с Драгомир Мршич комуникира на босненски език.

"Вижте моята версия на рекламата за Бетхард. Вероятно ще ви трябва някой който говори босненски да ви помогне с превода", написа Ибрахимович в своя профил в туитър.
В момента в който Мршич, който е роден в Прийедор, но като малък се преместил в Швеция където е станал един от най-добрите спортни коментатори, налива в своята чашка цялото мляко, Златан го пита: "Какво правиш? Взе цялото мляко, селяк. Това е последният път в който вземаш това мляко, разбираш ли?"

Мршич му отговоря: "Какво ще стане? Може би ще ме ебеш?", а на това Златан отвръща равнодушно: "Ще видим. Никога не се знае."

Остатъкът от комуникацията между Златан и Драгомир Мршич погледнете във видеото. Предупреждаваме, някои диалози от тази реклама са доста неприлични и не са за най-младата аудитория.

Няма коментари:

Публикуване на коментар