петък, 18 май 2018 г.

Касийяс остава още година в Порто


Испанският ветеран Икер Касийяс ще брани вратата на Порто и в следващия сезон, тъй като подписа нов едногодишен договор.

Касийяс, който в неделя ще отпразнува 37-ми рожден ден, получи предложение от управата на клуба за продължение на сътрудничеството след спечелването на шампионската титла в Португалия, въпреки че медиите спекулираха, че няма да го направи.

"Много съм щастлив, че оставам в Порто. Имаше приказки, че ще си отида, но моето намерение винаги е било да остана. За щастие, това се и случи. Когато дойдох в Порто целта беше да се печелят титли, бяхме в лош период, но сега всичко е наред и се наслаждаваме", заяви Касийяс за клубната страница.

Касийяс дойде в Порто през 2015 година от Реал (Мадрид) с изобилие от опит и трофеи, както на клубно, така и на национално ниво.

С Реал три пъти е бил клубен първенец на Европа и два пъти на света, а със селекцията на Испания доминираше планетата в периода от 2008 до 2012 година, когато "Червената фурия" спечели три поредни титли (две европейски и световна - б.р.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар