събота, 21 юли 2018 г.

Бивш ас на Лудогорец в полезрението на Цървена звезда


Няма дилема че на Цървена звезда й е нужен нападател след продажбата на Александър Пешич, а тъй като има малко време до мачовете със Судува треньорът Владан Милойевич няма да има още едно оръжие в атака. В белградския гранд размислят върху възможността да привлекат бразилеца Джонатан Кафу (Бордо) и египтянина Ахмед Хасан Коке (Брага). Цените на играчите са високи, но бразилецът показа класа преди две години когато с Лудогорец елиминира "червено-белите" в квалификациите за Шампионската лига. Французите го платиха осем милиона евро преди година и възможността е да бъде даден под наем макар че заплатата е близо милион евро.

От друга страна от Португалия дойде Никола Стоилкович чийто съотборник е египтянинът, който през миналата година в 34 мача е отбелязал само шест гола. Цената на Брага не е много висока, а заплатата на голмайстора не трябва да представлява пречка. На двата фронта се води борба и ръководството оценява възможностите, а всеки ден някой предлага решение макар че конкурсът все още е отворен и я има надеждата китайците да размислят и да пуснат Ричмънд Боачи на едногодишен наем обратно на "Райко Митич".


Цървена звезда вчера стартира сезона в Супер лигата на Сърбия с класическо 3:0 в Белград срещу новака Динамо от Враня. Милойевич даде шанс на много млади момчета от школата и резерви, а звездата на шампионския младежки отбор - Деян Йовелйич, набор 1999, вкара втория гол за "червено-белите".

Няма коментари:

Публикуване на коментар