четвъртък, 30 август 2018 г.

Бен: Невероятна нощ


Два гола в също толкова минути коронясаха отличните игри на Бен по време на квалификациите за Шампионската лига.

Нападателят на Цървена звезда реагира чудесно на две преснимани подавания на Милош Дегенек и след подписа върху елиминацията на Спартак, сложи параф и на ремито 2:2 със Залцбург със стойността на исторически успех.

- Това е невероятна нощ. Успяхме да се върнем и да покажем борбен дух и съм много щастлив заради този епилог. Специално благодаря на привържениците, които бяха впечатляващи. С цялото си сърце ни ободряваха през целия дуел и на края осъществихме голям успех. Поддръжката на публиката е много важна и с този успех й се отблагодарихме - каза Бен при излизането от съблекалнята на "Ред Бул Арена".

Големият принос за головете на нападателя принадлежи на Милош Дегенек, двукратен асистент.

- Дегенек два пъти ми асистира и с това в голяма степен има заслуга за головете. Благодаря му за подаванията, отпразнувахме головете заедно. Чувството е невероятно когато постигнете попадения с цената на класиране в Шампионската лига. Осъществихме голяма мечта и си насрочихме дуели с най-големите европейски клубове. Искам да играем срещу най-добрите, пожелавам си Ливърпул, обичам този клуб - сподели Бен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар