четвъртък, 30 август 2018 г.

Борян: Гинем един за друг


С брилянтни спасявания Милан Борян още веднъж остави значителна следа в успеха на Цървена звезда. Низ отлични интервенции през първото полувреме, а и в завършека на мача, потвърдиха в каква мярка е значителна ролята на феноменалния пазач на мрежата.

Звезда завърши 2:2 в гостуването на Залцбург в реванша от плейофа за Шампионската лига и след белградското 0:0 се домогна до груповата фаза.

- Искам преди всичко да благодаря на противниковия вратар, Цицан Станкович. Докато беше в Белград хвалеше нашия отбор, след това в Залцбург говорил как Звезда се е бранила, но ето ние осъществихме нашата цел, а австрийците отиват в Лига Европа. Такива изявления ни дадоха още по-голяма мотивация да ги елиминираме - каза Борян.

Пазителят на мрежата се обърна и към хода на мача в Австрия.

- Играхме феноменално. Бранихме се през първото полувреме, във второто рано получихме гол, но не потънахме. Показахме сила, издигнахме се, изравнихме и се класирахме - не скриваше щастието си Борян.

Каза и че още не е наясно с величината на успеха и се обърна към колектива.

- Целият отбор игра отлично. Истински отбор сме, гинем един за друг, борим се, това показахме и днес. Не се плашим от никой и трябва само така да продължим. Моите думи потвърждава и реакцията на Вуядин в първите минути на мача - завърши Борян.

Няма коментари:

Публикуване на коментар