четвъртък, 30 август 2018 г.

Терзич: Чакаме Боачи, отиваме да празнуваме Шампионската лига


Генералният директор на Цървена звезда Звездан Терзич сияеше след осигуреното класиране в Шампионската лига, а тогава разкри и че "червено-белите" скоро ще имат голямо подсилване на върха на атаката.

Става въпрос за завръщане на Ричмънд Боачи.

"Решили сме въпроса с нападателя на 99%. Чакаме Боачи. Разбрали сме се, но с китайците никога не се знае. И преди месец уговорихме всичко, а треньорът не искаше да го пусне. В петък би трябвало да реализираме това", заяви Терзич и поръча, че експедицията на "червено-белите" ще отпразнува големия успех в хотел Шератон.

"Червено-белите" обективно бяха по-лошия съперник в тазвечершния мач, но показаха характер когато всички ги отписаха.

"Борян ни спаси през първото полувреме, можехме още някой гол да получим. Голът висеше във въздуха. Не започнахме добре мача. Във второто полувреме ни раздвижи голът от дузпа. Всички казват, че е свирил твърде строго..."

Цървена звезда само допреди няколко години беше на ивицата на пропастта, но сега всичко се промени.

"Това е голямо удовлетворение за всички. Преди четири години бяхме пред банкрут - сега играем в Шампионската лига, но Звезда е заслужила късмета. Във второто полувреме се събудихме. Казах преди четири години, че ми е нужно време да покажа, че съм готов да водя клуб какъвто е Звезда. Честитя на всички, Милойевич, Мркела, президента Мияилович", завърши Терзич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар