четвъртък, 30 август 2018 г.

Драган Джаич няма дилема: Това е Звезда! Когато никой не очаква, тя се издига...


Дочака Драган Джаич и неговата Цървена звезда да заиграе в Шампионската лига! Легендарният футболист, след това и функционер в най-трофейния сръбски клуб, човек, който е водил Цървена звезда до най-големите успехи в клубната история, беше свидетел на магическа, звездна нощ в Залцбург и видя неговия любим клуб как покорява Австрия на пътя до елитния турнир.

Един от онези, които са белязали най-бляскавите моменти на Цървена звезда не можа да скрие своето задоволство заради историческия успех на възпитаниците на Владан Милойевич в града на Моцарт, заради което отправи всички похвали на сметката на играчите, треньорския щаб, но и всички хора събрани около Звездан Терзич.

"Тази работа трябва да донесе резултат. Сега трябва да бъдем по-умерени, без оглед на това празнуване. Това е голям успех, но и голям подтик и сега знаем какво трябва да прави Звезда, за да играе в елитния турнир. Хубава инжекция за всичко което очаква Звезда в бъдеще", каза Джаич след мача.

Няма дилема за третата звезда на Звезда , че през нощта и в следващите дни ще се празнува в Залцбург, Белград, Сърбия, но...

"Ние трябва да продължим по този път и да останем смирени. Звезда е избрала правилния път, за да прави истински резултати".

Призна Джаич - не е вярвал в класирането на Звезда след гола на Мунас Дабур в края на първото полувреме.

"След първото полувреме наистина мислех, че нямаме никакви шансове. Признавам, че Залцбург ни притисна по правилен начин, играха извънредно. Чак заплаши и да ни вкара повече голове. Но, това е Цървена звезда... Тогава когато никой не очаква Звезда се издига. Нещо подобно прави и в предходните години. Това започна да прави сега и нека продължи така."

Сега фокусът е ясен - подготовка за груповата фаза за Шампионската лига е императив.

"Щастлив съм, че можем да играем в Шампионската лига, тук е и финансовият момент и знаем че на всички сега ще ни е по-леко. Много важен момент. Тази футболна инжекция ще помогне на Цървена звезда".

Неговото щастие заради невсекидневния успех няма край... Надява се и че ще доживее още много в бъдеще.

"Не трябва да се кълна колко е моята любов към Цървена звезда, тя трае над 56 години. Няма да е още толкова сигурно, но нека трае още дълго".

Няма коментари:

Публикуване на коментар