понеделник, 29 октомври 2018 г.

Йованчич: Хубави голове за важна победа


С нов триумф в Супер лигата на Сърбия футболистите на Цървена звезда стигнаха до 37 точки и се затвърдиха на първото място в табелата. Резултатът от 2:0 против отбора на Мачва поставиха с отлични голове Павков и Йованчич.

- Мачът в Шабац е може би най-тежкото гостуване в Супер лигата. Знаехме, че няма да е лесно да спечелим всичките три точки, но също така сме наясно, че победата е императив. Затова се подготвихме добре за мача, дадохме всичко от себе си да победим и успяхме в това - заяви Йованчич.

Полузащитникът на Звезда постигна много ефектен гол в 60-ата минута.

- Първо Павков вкара гол в точното време, също така много хубав, и това внесе спокойствие в нашата игра. След това във второто полувреме играхме и по-добре, искахме възможно най-бързо да решим въпроса около победителя. За щастие, използвах асистенцията на Бен, вкарах хубав гол за 2:0 и ми се струва, че отклонихме всички съмнения около победителя. Съотборниците ми казаха, че е много красив гол, но трябва да погледна запис да го оценя.

Йованчич имаше още няколко добри възможности в мача.

- Всяка възможност, всеки добър удар или асистенция означава много не само за мен, а и за целия отбор и съотборниците. Особено сега когато имаме много мачове в кратък времеви период и когато сме изложени на големи усилия. Вече изтъкнах, че умората не може да бъде оправдание, трябва да побеждаваме, първенството ни е най-важно, такива мачове ни донасят титлата. Затова ще продължим да даваме всичко от себе си да продължим в същия ритъм - поръча Йованчич.


Няма коментари:

Публикуване на коментар