понеделник, 29 октомври 2018 г.

Павков: Предусетих гола



Цървена звезда записа нова шампионатна победа, а успех №12 в Супер лигата на Сърбия започна Милан Павков, който в 38-ата минута разтърси мрежата на Мачва.

- Подготвяхме се и очаквахме тежък дуел. В Шабац винаги е несгодно, но е най-важно, че спечелихме три точки - каза Павков.

Впечатляващ удар с глава, почти от невъзможна позиция след асистенция на Велько Симич в 38-ата минута, украси дуела край Сава, а и самият висок нападател не скри одушевлението си.

- Невъзможна ситуация и невъзможен гол. Очаквах и предусещах, че ще бъда голмайстор, дори се надявах и на втори. Не е нужно да се говори колко влияят головете върху самочувствието, особено за нападателите. Още тогава насочихме мача в желаната посока, а втората топка в мрежата на противника разреши всички дилеми. Добре работим, усърдно тренираме, но и използваме всяка възможност да отморим. Плод на това е играта и резултата - изтъкна корпулентният централен нападател.

Футболистите на Цървена звезда нямат време за отдих, защото още в сряда ги очаква мач от 14-ия кръг на Супер лигата и дуел с Бачка на стадион "Райко Митич".



Няма коментари:

Публикуване на коментар