неделя, 28 октомври 2018 г.

Марио Гьотце: Изпуснахме две точки


Марио Гьотце се оплака от липсата на клинично завършване след равенството 2:2 с Херта. "Днес не бяхме толкова ефикасни", заяви той. Неговата неудовлетвореност беше споделена от Джейдън Санчо, авторът на двата гола за домакина. "Трябваше да убием мача", заяви младокът. Роман Бюрки допълни: "Трябва да видим положителните неща: тази точка може да се окаже важна."


Марио Гьотце: "Усеща се като загуба когато погледнете към баланса на играта. Изпуснахме две точки. Не използвахме шансовете, които имахме през второто полувреме. Големият плюс е как се защитаваме и създаваме възможности за гол като екип. Вдигаме скоростта в точните моменти. Днес беше първият път в който не бяхме толкова ефикасни. Като резултат завършихме 2:2."


Джейдън Санчо: "Това е незаслужено, трябваше да победим. Трябваше да убием мача, това е което ни ядосва. Много съм разочарован, защото работихме усърдно като отбор. Този път просто имахме малко лош късмет. Ще свършим по-добра работа следващия път. Всеки работи за останалите, а успехът ще продължи да е с нас ако се придържаме към това."


Роман Бюрки: "Много е разочароващо, защото водехме до последната минута, тогава направихме глупава дузпа. Настроението е песимистично веднага след мача, но не трябва да забравяме, че не загубихме днес и още не сме победени в първите девет кръга на Бундеслигата през този сезон. На правилния път сме. Играхме срещу отбор, който иска да е във върха. С малко късмет можехме да спечелим мача. Трябва да видим положителните неща: точката може да се окаже важна в края на сезона."


Люсиен Фавре: "Ние сме малко разочаровани, но трябва да приемем, че спортът е такъв, футболът е такъв. Заслужавахме да спечелим този мач."

Пал Дардай (треньор на Херта): "Дортмунд има нападатели от световна класа и не можеш винаги да се защитиш срещу тях. Не можеш да се отбраниш от втория им гол. Ако Дортмунд не използва възможностите в контраатака, имаме шанс. Точката не е незаслужена."

Няма коментари:

Публикуване на коментар