неделя, 28 октомври 2018 г.

Фавре: Това е футболът


"Играхме много добре от старта", заяви Люсиен Фавре на пресконференцията след мача срещу Херта. Грешки като тази, която доведе до късното изравняване са част от футбола, обясни треньорът, който сподели мнението си за изявите на Дан-Аксел Загаду и Марио Гьотце.

Люсиен Фавре за началото на мача:
"Мисля, че играхме много добре от старта. За гола отменен заради засада, не знам дали беше в такава, бяха само два сантиметра. Голът беше отменен. Имахме няколко възможности да вкараме. Но Херта беше опасна на контраатака. Техният отбор е много добре организиран, добър във въздуха и силен когато се стигне до втора топка."

... за остатъка от мача:
"Абсолютно искахме да спечелим мача и имахме 25 силни минути във второто полувреме в което доминирахме в мача и създадохме възможности за гол. Имахме две или три да направим резултата 3:1. За нещастие не стана. В края направихме малка грешка, но това е футболът."


... за развитието на Дан-Аксел Загаду:
"Той игра много добре днес, а грешките са част от играта. Имаше друга грешка преди дузпата. Той е на едва 19 и прави голям прогрес. Неговото развитие е много добро. Трябва да продължи така."

... за представянето на Марио Гьотце:
"Мисля, че Марио Гьотце игра много добре. Показа много добро движение и намираше решения. Той също помогна много и в работата в защита. Той усеща футбола."


Няма коментари:

Публикуване на коментар