четвъртък, 20 декември 2018 г.

Зоран Мамич след успеха на кариерата: Здравко, това е за тебе


Зоран Мамич направи сензация в Световното клубно първенство и с Ал Аин се пребори за финал в който в събота от 18:30 ще играе против Реал.

Така Ал Аин стана първият клуб от Емирствата, който ще се бори за световната титла и едва вторият азиатски клуб, който успява да достигне финала.

Мамич има договор с Ал Аин до края на сезона, но на масата вече има предложение за продължаването му.

"От две седмици имам официално предложение от Ал Аин за нов договор. Още не съм го подписал, защото очаквам да завършат привличането на някои играчи, но почти сигурно оставам. Тук ми е хубаво, наслаждаваме се, хората ме обичат, имам коректни отношения и за сега се виждам като треньор на Ал Аин и занапред", заяви Мамич пред Вечерни лист.

Честитил му е и брат му Здравко, беглец от хърватското правосъдие в Босна и Херцеговина.

"Чуваме се всекидневно, па и по няколко пъти. Знам колко означава за него този успех, знам че по някакъв начин това му е и лек за душата, не само успехът на Ал Аин, а и на националния отбор, Динамо, защото на футбола е посветил целия си живот. Може ли Здравко да дойде в Емирствата? Може когато си пожелае."

И самият Зоран като брат си е осъден за афера по присвояване на пари от Динамо (Загреб).

"Присъдата не е благоприятна, но не е нещо което ме натоварва. Нямам проблем със себе си, мога да се погледна в огледалото всеки ден, добре и спокойно спя. Ще продължавам с всички средства да се боря, за да докажа, че нещата не са такива каквито ги показва присъдата. Доста от тях не са", заяви Мамич и допълни че би искал да работи в Германия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар