четвъртък, 20 декември 2018 г.

Новото попълнение на Звезда Милунович: Чест и отговорност


Цървена звезда днес представи първото си зимно подсилване. Червено-белият екип с номер 25, подписвайки за две години и половина, получи защитникът Неманя Милунович.

Посрещане с добре дошъл за опитния защитник на официалното представяне на Лютице Богдан пожела спортният директор Митар Мркела.

- Задоволство ми е да представя първото подсилване, играч когото дълго искахме в нашите редици. Вярвам че с неговото идване нашата здрава отбрана ще стане още по-силна - изтъкна Мркела.

Високите амбиции и надеждата за успешно сътрудничество не скри и новият футболист на шампиона на Сърбия.

- Чест и задоволство е да се подпише договор със Звезда. В последните два трансферни периода течаха разговори и съм много щастлив, че най-накрая пристигнах на Маракана. Чувствам и отговорност, защото се очаква клубът да продължи по пътя, който върви през последните две години - заяви Милунович.

Бранителят, който предходно бранеше цветовете на БАТЕ Борисов при гостуването на беларуския клуб попадна в центъра на медийното внимание.

- Преди мача със Звезда съотборниците първо ме питаха за привържениците и атмосферата, която властва на трибуните в Лютице Богдан. Колко сила дава публиката на червено-белите се видя в този дуел, бяхме под впечатление в първите 15 минути. Известно е значението на запалянковците и вярвам, че и в бъдеще ще бъдат 12-и играч.

При представянето на 29-годишния защитник Мркела изрази интерес и към Мирко Иванич, още един играч на БАТЕ.

- Бих бил предоволен да продължим да сътрудничим. С Мирко бях съотборник три години в чужбина и през този период ми стана повече от приятел, като брат. От друга страна, той има договор със сегашния клуб и епилогът зависи от Звезда и БАТЕ - разкри Милунович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар