събота, 22 декември 2018 г.

Вулич е второто зимно подсилване на Звезда


Цървена звезда в петък, 21 декември, получи ново подсилване в полузащитата. Параф под договор за три години с червено-белите постави Милош Вулич.

Вулич е роден на 19 август 1996 година в Крушевац. С капитанската лента на ръка досега е предвождал отбора на Напредак, а спортният сектор на белградския клуб от дълго време следи изявите му.

- Милош е вътрешен халф когото наистина дълго гледахме и преценихме, че той е калибър играч за Цървена звезда. Още отсега притежава изключителни качества, преди всичко творчество в средата на терена. С оглед на това че има само 22 години съм уверен, че в бъдеще ще бъде още по-добър и ще достигне големи висоти в червено-белия екип. До него, в средата на терена имаме и Кръстичич, Йованчич, Йовичич, Чаушич и Милош ще има от кого да учи и с тях на терена ще бъде още по-добър отколкото в Напредак - заяви спортният директор Митар Мркела.

Младият полузащитник изтъкна каква чест е да стане част от най-трофейния сръбски клуб.

- Изключително задоволство и чест за мене представлява фактът, че получих покана от клуб какъвто е Цървена звезда. Всички ние знаем колко е голяма Звезда и когато започнем да играем футбол мечтаем да облечем един ден червено-белия екип. Това е голяма стъпка напред в моята кариера. Надявам се, че ще оправдая очакванията на всички хора в клуба и привържениците - заяви Вулич и продължи:

- Много ще означават за мен опитните играчи, които в тренировките и мачовете ще имам край себе си. Играл съм против тях с Напредак, видях, че притежават изключително качество и сигурно техният опит много ще ми помогне да напредна в кариерата. Следих всички мачове на Цървена звезда, особено в Шампионската лига. Щастлив съм, че момчетата имаха много успешен полусезон. Надявам се, че ще продължим в същия ритъм и през пролетта. Лично ще дам максимума във всяка възможност, ще се боря за емблемата на Цървена звезда и се надявам, че така ще помогна на отбора да осъществи своите цели - заключи Вулич.

Въпреки че паузата започна, спортният сектор работи под пълна пара, за да в продължението на първенството червено-белите да осъществят отлични резултати.

- Постигнахме хубави резултати в предходния период, но Цървена звезда не може да стои на едно място. Това е клуб, който изисква непрекъсната работа, непрекъснато ходене напред и в съответствие с това ние вършим своята работа и правим Звезда все по-добра всеки ден - поръча Мркела.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар