неделя, 9 юни 2019 г.

Кокеза иска подкрепа за Кръстаич и отбора след катастрофата в Украйна


Футболният съюз на Сърбия днес свика пресконференция, която се проведе в сградата в Стара Пазова.

Президентът на ФСС Славиша Кокеза смята, че селекционерът Младен Кръстаич, треньорския щаб и играчите се нуждаят от подкрепа.

"От името на ФСС и от своето лично име, както и от името на треньорския щаб на Сърбия, от името на всички нас се извиняваме на нацията и гражданите на Сърбия заради катастрофата в Украйна и срамното поражение. Това не е спорно, но е спорен начинът по който беше загубена срещата. Добър дял от отговорността носи и ръководството на ФСС начело с мен", започна своето изложение Кокеза.

"Самото раздаване на терена и борбата за емблемата на Сърбия по начина по който беше в Украйна повече не трябва да се повтаря. Всички футболисти, които са тук и един малък брой, които не бяха е най-доброто което има Сърбия. Трябва да гинат на терена, да дават всичко от себе си и повече и по-добре отколкото в клубовете. Емблемата на Сърбия е светиня и не може да бъде оценявана по-малко или равнозначно като емблемата на клуба."

"Бих искал да ви помоля да дадем подкрепа на отбора и треньорския щаб да покажат какво знаят против Литва и да постигнат добър резултат. Вярвам че могат да направят това. Всички останали неща ще анализираме след Литва, когато ще има заседание на изпълнителния комитет. След Литва ще можете да питате каквото поискате", завърши президентът на Футболния съюз на Сърбия.

Въпреки че мнозина спекулираха, че Кръстаич може да бъде уволнен, изглежда ще продължи да е на пейката на "орлите". Поне за предстоящия мач против Литва, мачът е утре от 21:45.

Няма коментари:

Публикуване на коментар