сряда, 14 август 2019 г.

Марин: Искаме отново в Шампионската лига


С нова магична асистенция Марко Марин събра Ричмънд Боачи с гола и даде заявка за голям успех. Все пак, за потвърждението беше необходимо Цървена звезда да премине през мач, който изобилстваше с вълнения, а празникът дойде едва след дузпи. След елиминирането на Копенхаген, асистентът за повеждащия гол с усмивка направи резюме.

- Обещахме преминаване миналата седмица и това и направихме. Показахме характер, въпреки завръщането на съперника и червения картон на Милунович. Борихме се до края, вярвахме до последната минута. Накрая дузпи, изблик на емоции и класиране в следващия кръг. Много сме щастливи - заяви капитанът на сръбския шампион.

Марин изтъкна, че с този успех не е сложена точка на червено-белите амбиции.

- Играхме много добре в първото полувреме. Осигурихме си групова фаза на европейски турнир трета година поред. Знаете ни и не бих говорил много, искаме отново да влезем в Шампионската лига.

Успехът бе украсен с празнуване с около 2000 звездаши.

- Капитанската лента завърши при моя кум. Имахме феноменална подкрепа от трибуните от които ни ободряваха членове на семействата и приятели. Днес играхме за нашите семейства. Шефът каза преди мача: забравете всичко и играйте за жените и децата. Дават ни всекидневна подкрепа и с това им се издължихме.

Въпреки чудесния мач, Марин уцелвайки горната греда от дузпа внесе допълнително напрежение в рулетката на дузпите в самото начало.

- Уцелих гредата. Жалко, че не влезе, но в тази ситуация е супер чувството и когато пропуснете дузпа. Важното е, че се класирахме. Беше тежко с десет играча, да бяхме останали с 11 щяхме да решим този мач в 90 минути. Следва дуел с Йънг Бойс, ще има доста наши привърженици и в гостуването, както от Швейцария така и от Германия - заяви Марин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар