четвъртък, 19 септември 2019 г.

Салихамиджич: Подкрепях Звезда против Байерн през 1991


Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич призна, че през 1991 година е подкрепял Цървена звезда когато е играла против Байерн.

"За Звезда, разбира се... Когато дойдем за реванша ще бъде много интересно. Мисля, че отборът показа, че може да играе добре, имаше добри шансове", заяви Салихамиджич пред сръбските журналисти след мача в Мюнхен.

След победата на баварците с 3:0 против Цървена звезда в първия кръг на Шампионската лига, заяви, че червено-белите са имали няколко добри възможности във вчерашния мач.

"Смятам, че Звезда беше опасна, има добри играчи, атаки въпреки че губеше с 0:1. Качествен отбор са, но за да се отиде напред трябва да се победи и да се печелят точки", каза Салихамиджич.

Спортният директор на Байерн коментира и атмосферата на Алианц Арена, която направиха гостуващите привърженици.

"Добра е атмосферата, винаги са с клуба. Интересно е и се радвам на идването на Маракана. Знам колко е добра атмосферата там. Бях там през 1991 когато игра Байерн и имах шанса да усетя тази атмосфера. Надявам се да бъде така и този път", сподели Салихамиджич и се обърна към най-добрия играч на белградския отбор.

"Марко Марин е чудесно момче, играе отлично и смятам, че той е ключовият играч на Звезда."

Няма коментари:

Публикуване на коментар