четвъртък, 28 ноември 2019 г.

Съдил над 30 мача в Шампионската лига, за пръв път като зрител


Съдията Далибор Джурджевич за пръв път във вторник присъства на мач от Шампионската лига като зрител. Това разказа самият той в гостуване на коментаторската позиция на РТС на стадион Райко Митич преди дуела Цървена звезда - Байерн (Мюнхен).

Съдията Далибор Джурджевич изненада с информацията, че това му е първи път като зрител да присъства на мач от Шампионската лига. За него чудна позиция от западната трибуна и в спокойна атмосфера да гледа едно футболно представление. Досега като съдия е делил правдата в повече от 30 мача в най-елитния турнир.

За пръв път, в компанията на своя син, можеше да се наслади на чара на футболната игра и да се концентрира над случващото се на терена и около него - на живо. Не трябваше да следи внимателно само случващото се на терена максимално концентриран върху правилата на играта.

Този път, за него в леко чудната ситуация, можеше да се отпусне и да коментира мача. Жалко, че резултатът не беше малко по-добър за сръбския шампион да уплътни неговото преживяване - "от другата страна" на един мач от Шампионската лига.

Няма коментари:

Публикуване на коментар