четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Ранокия: Искаме да се справим възможно най-добре


В навечерието на първия сблъсък между Интер и Лудогорец в 1/16-финалите на Лига Европа, Андреа Ранокия отговаря на въпроси на журналисти на Лудогорец Арена:

"За да постигнеш големи цели, трябва да правиш малки стъпки. Трябва всеки да се подобрява, на и извън терена. Лига Европа е важен турнир за нас. Искаме да се справим възможно най-добре, но няма да е лесно срещу Лудогорец. Винаги казвам, че който е в Интер трябва да има големи амбиции.

Падели на вратата? Нищо не се променя за нас. Всички момчета имат доверие във всеки тук. Работим от юли и е по-лесно да се правят промени в определени области отколкото в други. Очевидно, не е лесно да се замени Самир, но Падели направи някои отлични спасявания. Имам вяра в него както и всички мои съотборници. Това е основата нужна да се изгради печеливш отбор.

Не знам дали това е най-силният отбор на Интер в който съм играл. Надявам се, защото ще означава да спечелим трофей. Сезонът наистина се разгаря, но все още има доста мачове за играене. Трябва да представим всичко което имаме от сега до края на кампанията."

Няма коментари:

Публикуване на коментар