четвъртък, 20 февруари 2020 г.

Конте: Лудогорец е добър отбор и има качествени играчи, отлични са когато атакуват


Европейските вечери се завръщат за Интер, който излиза за първия мач от 1/16-финалите срещу Лудогорец. Двубоят започва в 19:55 ч в Разград днес. В навечерието на срещата Антонио Конте разговаря с пресата на Лудогорец Арена:

"Изправяме се срещу отбор, който е свикнал да играе в Европа, те са и първи в своето първенство с голяма преднина. Лудогорец е добър отбор и има качествени играчи, отлични са когато атакуват. Ще трябва да сме решителни и да покажем смирение и желание. Ще трябва да сме на най-доброто си ниво, защото се изправяме срещу отбор в добра форма. Ще трябва да сме внимателни и да покажем голямо уважение."

Интер влиза в мача след шампионатната загуба от Лацио: "Беше болезнен резултат, но нашето представяне беше отлично. Сега се изправихме с желанието да отговорим и да продължим напред. Затова ще гледаме да подходим към Лига Европа по правилния начин."

Брозович и Шкринияр няма да участват в двубоя в Разград: "Марсело остана в Милано заради проблем с глезена, той следва възстановителна програма, за да се оправи напълно. Шкринияр нямаше да играе, затова предпочетох да остане у дома. Колкото до Алексис Санчес, той се възстанови от лоша контузия, но трябва да стигне оптимална форма във физическо отношение. Готов е да играе, ще ни помогне да постигнем целите си.

Всеки играч трябва да се съсредоточи над подобрението си, не трябва да влагат надежда в тези около тях. Индивидуалното развитие води до колективно израстване."

Няма коментари:

Публикуване на коментар