вторник, 30 ноември 2010 г.

"Царят е гол" или какво направиха звездите на Реал


Мислите си, че Реал (Мадрид) е бил отнесен от величестения Барселона вчера? По-добре помислете пак. Всички титуляри на Жозе Моуриньо оставиха следата си в мача и техният принос не трябва да бъде подценяван. Просто вижте какво направиха. Те бяха просто сензационни!

Икер Касийяс - Невероятно фотогеничен с ръце кръстосани на гърдите, гледайки към съотборниците си с уважение. Няма съмнение, че Сара Карбонеро му е казала да позира пред камерите по този начин, преди да отиде да празнува за Барселона с нейното семейство, което е лудо по Атлетико.

Серхио Рамос - Първият играч в историята на футбола изгонен в допълнителното време два пъти в една седмица. Този път дори не му трябваха инструкции от Йежи Дудек. Смелият десен бек знаеше сам какво трябва да направи, за да влезе в историята.

Рикардо Карвальо - Абсолютно брилянтен в изкарването на картон за Лионел Меси. Лакътят му беше високо толкова безукорно, че не го вкара в беда, но все пак събори аржентинеца на земята. Трябва да се признае, че височината на Карвальо е перфектна за такова мечтано движение.

Пепе - Най-добрият португалец в шоуто, дори взе и пейката под внимание. Негова беше вината за победния гол на Златан Ибрахимович миналата година, но си научи урока, а шведът просто го нямаше този път.

Марсело - Единственият играч на Реал с асистенция в мача, изведе страхотно Шави. Беше близо и да вкара сам, но Педро го надбяга за второто попадение.

Сами Кедира - Излезе с фантастична разноцветна фланелка през второто полувреме, половината от гърба му беше в наситено жълто. Няма съмнение, че дизайнерите на Адидас са забелязали това и ще му дадат голям бонус.

Шави Алонсо - Досега най-добрият №14 на терена, напълно надигра бившия си съотборник в Ливърпул Хавиер Масчерано. Всички знаем много добре какво означава да носиш този магичен номер на "Камп Ноу"!

Месут Йозил - Дойде да се учи от Шави и Иниеста и беше толкова прилежен и старателен, че Моуриньо беше впечатлен и избра да му даде по-добра гледка от пейката през второто полувреме, осигурявайки на немеца любимата си тетрадка и няколко химикалки.

Анхел Ди Мария - Такова добро момче! Бившият му отбор Бенфика беше бит с 0:5 от Порто в португалското Ел Класико този месец и с неговата състрадателност Ди Мария почувства, че трябва да направи същото, за да не бъдат сами в страданието си старите му приятели.

Кристиано Роналдо - бутна Пеп Гуардиола с гениалност. Действията на КР7 напълно промениха развоя на мача за няколко минути. С всичките летящи юмруци играчите на Барселона не можаха да направят дори един пас за малко. Той също така експертно избегна тежък удар от идващия Виктор Валдес.

Карим Бензема - Беше толкова добър, че Моуриньо му разреши да играе всичките 90 минути за пръв път през сезона досега. Дори успя да влезе в кадър поне по веднъж и в двете полувремена. Няма съмнение, че отборът на Франция е изпитал липсата му в ЮАР, тъй като той показа на света как да стачкуваш в най-подходящия момент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар