четвъртък, 29 август 2013 г.

Най-странните футболни подаръци

Футболните привърженици по принцип имат склонност да купуват и най-странните предмети, ако по тях има емблемата на любимия им отбор. Дори и ако никога не са употребявали нещо подобно преди, но трябва да го имат! По света се предлагат много нестандартни артикули, които едва ли могат да се снабдят с нормално обяснение.

Гумени патици

Е, скучно ви е в банята? Какво ще кажете да ви представим разноцветно гумено пате с емблемата на твоя клуб? Предлага се само за запалянковци на Арсенал, Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид).



Голф

Ако играеш голф, със сигурност ти става скучно. Тези дълги разходки могат да са много по-интересни, ако си купиш топка с емблемата на твоя отбор, поставката за топката или нещо, което да те кара да мислиш за истински спорт.



Шапка с опашка

Феновете на Барселона и Реал (Мадрид) могат да се сдобият със странна шапка, приличаща на викингска каска, с опашка по която също има шипове.



Кучета, които си клатят главите

Дори да не знаеш как точно се нарича, но знаеш какво е куче да си поклаща главата, защото си бил жив и наоколо през последните десет години, виждал си го някъде. За нещастие тези кученца са достъпни само за привърженици на Тотнъм и Реал (Мадрид).

Касичка Прасенце

Ако има останало свободно пространство в твоята къща, което не е покрито от предмет с емблемата на твоя отбор, вземи си едно такова и го сложи там. Това са касички прасенца. Артикулът се предлага за привърженици на Арсенал, Милан, Бирмингам, Селтик, Челси, Евертън, Ювентус, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Нюкасъл, Рейнджърс, Реал (Мадрид) и Тотнъм.



Плажна кърпа с Меси

Това е неприемливо. Може би само за момичета, които наистина харесват Лионел Меси. Дори за привърженик на Барса и Меси е твърде неудобно да търка тялото си нагоре надолу по снимката на голямата звезда на каталунците. Определено няма нищо нередно в кърпи с емблемите на клубовете, но това е една от най-откачените стоки на футболния пазар. Какво следва? Тоалетна хартия с Кристиано Роналдо?

Няма коментари:

Публикуване на коментар