сряда, 24 юни 2015 г.

Бандаловски: Остана само в Шампионската лига, "гробарите" ни окриляват

Белград - традиционно гостоприемен и готов да "прегърне", Партизан - със сходен девиз за "черно-бялото" семейство за бързото приобщаване на свой кадър. Българинът Иван Бандаловски, който от зимата е в Хумско, живее сръбската приказка:
- Доволен съм, спечелихме титлата, върнах се в националния отбор - това бяха моите цели. Следващата е Шампионската лига.

Провереният десен бек е между "черно-белите" през пролетта отлично заменил контузения Мирослав Вуличевич.

- Сърбите имат същия манталитет като българите. Беше ми лесно да се включа, след една седмица в Партизан се усещах така сякаш съм тук две години.

Бандаловски е "бил" лош глас...

- В България медиите са по-негативни от тези в Сърбия. Като се върнах в националния отбор, само привържениците на ЦСКА бяха доволни. Добре се представих в последните два мача, сега за мен никой не говори нищо лошо. Ако победим Норвегия и Азербайджан вкъщи - отиваме на бараж.

Сънародникът Валери Божинов в момента, в който взе "черно-белия" екип изрази надежда, че играейки за Партизан ще повтори съдбата на Бандаловски - бързо завръщане в националния отбор.

- Драго ми е, че играя за голям клуб какъвто е Партизан. Атмосферата на празнуването на титлата и на дербито против Цървена звезда беше - връх. "Гробарите" ни дават вятър в платната, те са най-добрата част от "черно-белия" колектив.

С внимание е следил новините от Нион и изхода на жребия - противникът на Парния валяк във втория кръг на квалификациите за Шампионската лига ще е Дила Гори.

- Можеше и по-добре, но също така и по-зле. Можем да победим, само да не подценим грузинците. Това е руска школа, ще е тежко, но Партизан е по-добрият отбор.

Бандаловски обясни какво разбира под термина "руска школа".

- Борба и тичане. Ще е тежко, подготвени са, задължително е да продължим напред.

Българинът вярва, че Партизан през новия сезон няма да изпусне дубъла.

- Изпуснахме купата срещу Чукарички, сега трябва да ги бием за Суперкупата - ясен е Иван Бандаловски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар