неделя, 28 август 2016 г.

Разбиха лицето на вратар в Сърбия, закараха го в Белград

Golman Novog Pazara prebačen u Beograd Вратарят на Нови Пазар Младен Живкович е със счупена скула и счупване на носа, повредена му е и очната скула.

Засега от клуба има само кратка информация за състоянието на стража.

На официалната страница на ФК Нови Пазар във фейсбук, в неделя вечерта малко преди 21 ч местно време е обявено:

"По първи информации на Жиле е пукната скула, нос и е повредена очната скула. Предраг Сикимич беше много невнимателен, получи червен картон. Надяваме се, че Жиле ще се възстанови успешно".
Živkoviću polomljena jagodična kost, prebačen u Beograd
"Живкович има няколко счупвания на кости, а му е счупен и носът. Въпреки че в първия момент се съмнявахме, че има фрактура на черепа, скенерът показа друго. Все пак, контузиите са сериозни и заради това трябваше да бъде прехвърлен в Белград където ще му бъде направена хирургическа интервенция", заяви физиотерапевтът на новопазарци Ясмин Джогович.

Надяваме се, че следващата новина от Нови Пазар ще гласи, че Живкович е добре, ще се оправи бързо и без проблеми ще може отново да се занимава с професията си.

Това му пожела и футболистът на Цървена звезда Предраг Сикимич, който не се върна с отбора в Белград, а остана в Нови Пазар да изчака новини за Живкович. След мача двамата се ръкуваха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар