събота, 27 август 2016 г.

Катай и Цървена звезда утешиха свой малък привърженик

 foto: Dado Đilas
Цървена звезда отпадна от Сасуоло в плейофа за Лига Европа, а това най-тежко се прие от най-младите привърженици, които винаги са пълни с надежда, защото не са преживели много разочарования.

А едно момченце прие много тежко положението. Той плака сякаш вали дъжд над съдбата на клуба, когото трябва много бързо да напусне най-добрия му футболист - Александър Катай.
- Преди да решиш къде ще ходиш, какво ще правиш, как ще е, погледни това дете. Трябва да знаеш, че той не е единствения, когото завладяха емоциите, ти си стълб на нашата Цървена звезда. С теб нищо е всичко, без теб всичко е нищо, ти си за този отбор на Звезда всичко, за нас привържениците последна надежда за по-добро бъдеще за Звезда, затова те моля да изгледаш това видео, а аз искрено ще ти кажа нещо, след като го изгледаш - изтъкна авторът на видеото.

А сега, от Звезда стигна чудесен отговор! Александър Катай получи задача да се запознае с детето, което плака, и да му подари спомени, които този малчуган ще пази до края на живота!

Когато плеймейкърът на любимия му отбор му даде екип, младият Павле изживя експлозия от щастие. Вижте видеото от което сигурно ще се наежите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар