четвъртък, 4 август 2016 г.

Партизан върна бивш треньор

 http://cdn.tf.rs/2015/01/12/Okupljanje-polusezona-FK-Partizana-201512-620x350.jpg
След раздялата с Иван Томич новото/старо лице на пейката на Партизан е Марко Николич.

Специалистът, който от декември 2013 до март 2015 г вече води "черно-белите", късно вечерта в сряда постигна договор с ръководството на вицешампиона на Сърбия и подписа договор за две години.

Николич не е бил първи избор на управата на Партизан, която търсеше спасение в Джукич, Станойевич, Рашович и Тумбакович, а когато нямаше опции Николич изплува като най-доброто решение в новосъздадената ситуация.

Бившият треньор на Рад, който след напускането на Партизан работеше в Олимпия, все още е в списъка за заплати на клуба от Хумско, който му дължи пари заради едностранното прекратяване на договора.

Припомняме, че ангажиментът на Николич в Олимпия беше затъмнен от расистка изява, след като обиди тъмнокож играч от своя отбор, след което първият човек в клуба Милан Мандарич го уволни. Сръбският треньор се извини за тази постъпка, но това не му помогна да запази работата си.

Пред Николич сега е деликатна задача да оправи "черно-белите" след ранната елиминация в Европа и фалстарта в Супер лигата, в която нямат победа в първите два мача, срещу Бачка и Напредак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар