петък, 23 юни 2017 г.

Партизан няма да има нов екип, виновни са Гробарите

http://cdn.tf.rs/2017/05/10/FK-Partizan-FK-Vojvodina-49-620x350.jpg
Невероятен факт изнесе водещият на ТВ Партизан Желко Пантич, в най-новата емисия на клубната телевизия. През новия сезон "черно-белите" няма да сменят екипа, а ще играят в идентичен като през изминалия, което е наистина рядък случай и в Сърбия, а да не говорим за Европа, където продажбата на екипи е един от най-големите източници на приходи за клуб.

Все пак, в Сърбия изглежда навиците на привържениците са различни, когато става въпрос за купуване на екипи, а Пантич разкри, че са продадени 3000 тениски през изминалия сезон и заради това Партизан няма добра репутация при производителя, така че ще играе и през следващия сезон в същата гарнитура.

Ще има нов резервен екип, който също ще е в бял цвят, докато третия екип, за който много от Гробарите настояват да е бордо-син в някогашните цветове на клуба, ще остане мечта за привържениците на Партизан.
http://cdn.tf.rs/2017/05/21/FK-Partizan-FK-Mladost-141-670x453.jpg
- Голям брой привърженици искаха Партизан да има бордо-сини екипи, а накрая бройките са немилостиви. По настоящия договор с Найк Партизан е продал, ако стигнем до 3000 тениски ще е добре, а за деца 1500. Това което е спорно е проблемът с концепцията при привържениците на Партизан, на които дали им харесват или не екипите, а госпожата в "черно-белия" магазин казва, че са същата бройка, без оглед на успехите в Европа и титлите.
http://cdn.tf.rs/2017/05/16/Zeljko-670x370.jpg
- Какъв статус може да има клуб, който продава тениски колкото някой среден клуб във Висшата лига продава дневно? Колко сме ние като привърженици наясно, че финансово трябва да помагаме на Партизан с купуване на екипи и останалите артикули от "черно-белия" магазин? Живо ме интересува колко от привържениците на Партизан, които настояват за бордо-син екип наистина биха си го купили.

- Ние, доколкото разбирам, през втория сезон ще имаме нов резервен екип, който ще е бял и един от най-хубавите, а основният екип ще остане същия. Той остава, и просто нямаме трети екип заради тези бройки, които обявих - заключи Желко Пантич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар