понеделник, 23 октомври 2017 г.

Вратарят еуфорично празнува пропуска на колегата, а тогава преживя най-големият шок в живота си

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/10/nintchdbpict000361991940.jpg?strip=all&w=645
Не известяваме често за това как стоят нещата във футболната Купа на Тайланд, но този път трябва. Ще ви хареса причината.

На терена са били Банкок и Сатри, а след 2:2 наред дошли дузпите, които трябвало да определят участника на финала. И, всичко е било нормално до резултат 19:19. Тогава... Самият факт, че резултатът е 19:19 вече известява, че това не е обичаен мач.

Тогава вратарят на Банкок изпълнил дузпа, уцелил горната греда и неговият колега от Сатри започнал еуфорично да празнува, убеден, че победата е неизбежна. Всичко което трябвало да последва е един негов съотборник да разтресе мрежата от следващия удар, и финалът бил готов. Но...

Докато вратарят на Сатри се отдал на своята временна радост, празнувайки с тичане към центъра заради това, че не получил гол, топката продължила да е в движение. Заради силния удар в гредата, тя се завъртяла и при падането на земята започнала да се движи - към мрежата. В нея и завършила, за въодушевление на вратаря на Банкок, който първоначално помислил, че е пропуснал дузпата, а за изненада на неговия колега от Сатри, който напразно празнувал.

И не само, че празнувал напразно, а минута по-късно - бил победен. Неговият съотборник не използвал следващата дузпа и триумфът бил за Банкок, и то точно благодарение на гола за който всички на стадиона първо помислили, че е пропуск, след уцелването на гредата, неочаквания съюзник.



Няма коментари:

Публикуване на коментар