сряда, 31 януари 2018 г.

Срам Арсене, срам!

Арсенал изгуби от най-слабия отбор в първенството...

Всичко добро което направиха в мача против Кристъл Палас (4:1), футболистите на Арсенал пропиляха на "Либърти"! С най-новото подсилване - Хенрик Мхитарян, който дебютира, "топчиите" успяха да изгубят от най-лошия отбор в лигата Суонзи с 1:3!

Как игра Арсенал вчера може би най-добре ще ви илюстрира фотографията отгоре, на която точно Мхитарян и единствената останала истинска супер звезда на лондонския отбор - Месут Йозил се борят за топката?! Всякак, това не е само момент, който беляза мачът срещу Суонзи, а характеризира този зимен трансферен период на Емирейтс - системно напълно погрешен и безидеен.

Трудно Арсен Венгер след този срам ще може някак да се измъкне. Просто, много грешки се натрупаха. Кой сменя "половин отбор" насред сезона?! Особено ако иска да мине за сериозен отбор... Кой вкарва в игра играч (Жиру), който отдавна в главата си е в друг клуб? И това са само най-свежите провали...

Ако продължи така, а има всички предпоставки, Арсенал ще повтори миналогодишния "подвиг" когато остана без Шампионска лига. Ливърпул вече се отдалечи на плюс осем. Тотнъм може да отиде на плюс шест. А "топчиите" в следващите три мача играят срещу Евертън, Тотнъм и Манчестър Сити.

Суонзи, от друга страна, шапка долу. Прежалените "лебеди" разшириха криле за втори път в последните няколко дни и след Ливърпул наказаха още един "великан". Дори голът на Монреал за 0:1 не уби морала в домакините, които до почивката изравниха чрез Клукас, а тогава благодарение на кардинална грешка на Петър Чех обърнаха резултата в 61-ата минута. Но чак и такава ужасна грешка не може да оправдае такъв провал...

В самия край Клукас с нов гол само довърши разпадналите се гости.

Няма коментари:

Публикуване на коментар