петък, 26 януари 2018 г.

Лийдс се отказа от грозната емблема за един ден

Лийдс Юнайтед с гордост представи пред света и специално пред своите привърженици дизайна на новата си емблема. "Храбро отклоняване от миналото и влизане в бъдещето", така характеризираха своя ход. Е па, само един ден преживя новата емблема, защото реакциите на публиката и обществеността били толкова негативни и толкова остри, че в клуба решили да започнат целия процес отначало.

Лийдс Юнайтед се отказа от новата емблема и реши да започне креативната процедура отначало.

Отборът от Чемпиъншип, с много славно минало, в сряда обяви своята "Поздрав" емблема, наречена така, защото трябвало да бъде "почит към важността, която имат привържениците".
Емблемата, която трябваше да остане в историята
Същите тези привърженици ни най-малко не са били доволни от онова което видели и така започнали спонтанна кампания за отказване от новата емблема. Ангъс Киниър, един от шефовете в клуба, бил принуден да обяви решението, че ще се изработи нова емблема.

"Винаги сме знаели, че представянето на новата емблема, особено такава, която е толкова далече от традиционните конвенции, ще бъде спорно. Затова е чудесно да си част от този клуб, заради страстта и посветеността на привържениците, готови да се включат в диалог", заяви той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар