неделя, 25 март 2018 г.

Вижте как изглежда попълнения албум на Панини за Мондиал 2018


Приближава се още едно Световно първенство по футбол което ние в България ще преживеем само като зрители. Щастието от хладната бира и евентуално нов телевизор за някои от нас може да се допълни и от едно хоби - попълването на албума с лепенки на Панини.

Традицията започнала през 1970 с албума за Мондиала в Мексико продължава. Панини (компанията през 1961 е основана от братята Франко и Умберто Панини) пусна в продажба албума за Мондиал 2018 в Русия (Световното първенство започва на 14 юни).

Съдържа 682 лепенки на 80 страници. С албума (в Британия) се получават 26 снимчици. Между 682-те стикера има и 50, които се отнасят към историята на Мондиала, официалните топки, трофеи, талисмани, емблемата на турнира...

В пликчето има пет снимчици. Цената е 1,30 лв (80 динара). В превод, пълен албум струва 180 лв (10 912 динара), но има ли такъв късметлия който да получи само различни лепенки? Реално, ще трябват значително повече пари, чак и с размяната на лепенки.

Официално в съседна Сърбия, която участва на Мондиала, албумът излиза на 31 март. В някои държави албумът е в син цвят, в някои червен, а в някои златен. В Германия е с твърда корица.

Според Панини това са 18 от 23 играчи на Сърбия, които ще пътуват в Русия:
Владимир Стойкович, Александър Коларов, Душко Тошич, Матия Настасич, Никола Максимович, Ягош Вукович, Бранислав Иванович, Антонио Рукавина, Лука Миливойевич, Неманя Гудел, Неманя Матич, Мият Гачинович, Душан Тадич, Сергей Милинкович-Савич, Адем Ляйич, Филип Костич, Александър Митрович, Александър Прийович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар