четвъртък, 28 юни 2018 г.

Мексиканците имат нова любов - корейците!


Мексиканците са много щастливи заради класирането за 1/8-финалите и са благодарни на южнокорейците, които победиха Германия. Посланикът на Южна Корея в Мексико трябваше да пие текила. Вижте различни сцени!

Някои от най-лудите сцени в досегашния ход на Мондиала в Русия бяха видени след мача Швеция - Мексико и по улиците на Русия и Мексико.

Швеция разби Мексико с 3:0, а тогава мексиканците трепериха, защото немците при победа над Южна Корея щяха да се класират вместо тях за 1/8-финалите. Но, сърцатите корейци играха мъжки, почтено срещу Германия, сякаш от това им зависеше живота и във финала на мача вкараха два гола, които шокираха Германия (и зарадваха "остатъка" от света).

А когато мексиканските привърженици на стадиона в Екатеринбург чуха за резултата на мача Германия - Южна Корея (0:2), настана неописуема радост. Мексиканците чак се радваха и повече от шведите, които също се класираха за 1/8-финалите на Световното първенство.

Мексиканците, луди по футбола, знаят да покажат благодарност към народа на държавата, която е отдалечена от тяхната на 11 500 километра. Изведнъж станали братски народи. Футболът наистина обединява!

Пред стадиона в Екатеринбург, група мексиканци намерила кореец, който в същия миг станал герой! Вижте!

В Мексико Сити мексиканците бързо намерили своите нови герои.

Става дума за южнокорейците, които работят в посолството на тази страна. Когато е празник, тогава е супер ако сте специален гост, а посланикът на Южна Корея Ким Санг Ли и дипломатите, които работят в представителството на тази страна получили кралско отношение.

Веднага след мача се случили невероятни сцени пред сградата на Посолството на Южна Корея. Посланикът трябвало да пие текила! Скандирали му: "Кореецо, брате, сега си мексиканец!"

"Те са луди, а днес и аз съм луд", гласи коментарът на посланикът на Южна Корея.

Герой е бил и генералният консул на Южна Корея. Вижте!

И той е пил текила

И останалите дипломати са получили подобно отношение:

И този момък е преживял миг на слава, само защото е азиатец!

Няма коментари:

Публикуване на коментар