понеделник, 16 юли 2018 г.

100 000 по улиците на Загреб посрещнаха своите герои, лудницата в Хърватия продължава


Футболистите на Хърватия осъществиха исторически успех на Световното първенство в Русия, като заеха второ място. Във финала бяха победени от Франция, но и това не развали празника, който от дни тече по улиците на Загреб и други градове.

Избраниците на Златко Далич днес пристигнаха в столицата, където са посрещнати като истински шампиони. Тяхното пристигане се чакаше дълго, а от самолета слязоха в 16:30.


Точно тогава настана еуфория, новите герои на нацията бяха посрещнати с викове, а те не можаха да скрият щастието си, че им е направено такова посрещане. А по улиците на Загреб наистина има много хора. Повече от 100 000 дойдоха да се поклонят на "ватрените" заради всичко което направиха на шампионата в Русия.
След излизането от самолета Модрич, Ракитич, Манджукич и останалите асове се возиха в открит автобус, а за кой ли път одушевената маса хора ги поздравяваше с викове.
За сигурността на всички участници следят служители на полицията и пожарникари, а заради огромната навалица в центъра на града е спряно и движението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар