събота, 29 септември 2018 г.

Чех с отличен отговор на издънка във ФИФА 19


ЕА Спортс в своите игри ФИФА иска да представи възможно най-достоверно ситуациите от света на футбола. По това и ФИФА 19 не е изключение. Нещо повече, вероятно става дума за най-добрата ФИФА досега. Заради това понякога се прокрадва и по някоя грешка. Една такава неправда е направена към вратаря на Арсенал Петър Чех, който на преговорите за продължение на договора носи своята "каска" въпреки че в реалния живот това няма никакъв смисъл.

Играчите и привържениците по цял свят намират за комично как вратарят на Арсенал седи в офиса и чака подписване на договора със защитата на главата. Ситуацията не пропусна да коментира и самият Чех, който се пошегува с цялата история. В своя профил в Туитър с екранна снимка на спорната ситуация написа: "Момчета, грешно е. Бих носил вратовръзка." В комбинацията на облеклото на Чех липсва вратовръзка. Разбира се, неговата симпатична реакция привлече над 250 хиляди реакции само в тази социална платформа.

Каската на главата от която и самият Чех понякога се е оплаквал през годините стана негов защитен знак. 36-годшният страж пострада през октомври 2006 като вратар на Челси в мач против Рединг. Тогава Стивън Хънт в първата минута на мача с дясното коляно уцели Чех в главата. Той се върна на вратата на лондонския клуб през януари следващата година. Оттогава носи защитата на главата. След 11 години и 333 двубоя напусна Челси и премина в редовете на "топчиите" за които досега е играл 109 пъти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар