неделя, 30 септември 2018 г.

Йовичич: Награда за упорития труд


Футболистите на Цървена звезда записаха нова, девета победа в Супер лигата. Избраниците на Владан Милойевич победиха с 2:1 отбора на Младост, а публиката отново беше свидетел на красив гол. Този път беше дело на полузащитника Бранко Йовичич.

- Наистина в последно време постигаме много красиви голове. В Крушевац моят кум Милан Йевтович разтресе противниковата мрежа с ефектен удар, също така Марко Гобелйич постигна гол за който съм сигурен, че ще бъде най-хубавият тази година в Супер лигата. Това е плод на добрата работа, бог ни връща за усилията, които полагаме. Благодаря на отбора и треньорския щаб, всички имат заслуга за този гол. На всяка тренировка упражнявам такива удари от разстояние с треньора Милан Косанович и сега това се изплати. Този мач беше такъв, че ми се отвори пространство и стрелях повече. Когато не го правя аз, съотборниците стрелят. Футболът е колективна игра и не е важно кой постига головете, а отборът да победи - заяви Йовичич.

Полузащитникът на Звезда изтъкна важността на новата победа в домашния шампионат.

- Знаехме, че ни чака тежък мач, Младост е опитен отбор, предвождан от отличен специалист. Дълго са заедно и знаехме, че са неудобен противник, това показаха и с играта в досегашния дял на първенството. Най-важното е, че изиграхме добър мач и че победихме. Може би можехме и по-рано да постигнем гол, имахме възможности, но едва във второто полувреме ги материализирахме. Младост успя да изравни, но за щастие бързо неутрализирахме преднината.

Цървена звезда в сряда (19:55) я очаква мач от 2 кръг на Група С на Шампионската лига против ПСЖ.

- Не трябва да се говори много за този мач, ПСЖ е група от най-добрите играчи в света. Очаква ни хубава среща, да премерим сили и да видим къде се намираме. Нашият треньорски щаб, както винаги, ще сканира противника до най-ситните детайли. Те вкарват много голове в Европа, но ние сме показали, че не допускаме много - заключи Йовичич.


Няма коментари:

Публикуване на коментар