неделя, 30 септември 2018 г.

Милойевич: Винаги е тежко против Младост


Треньорът на футболистите на Цървена звезда Владан Милойевич сумира впечатленията след деветата победа в Супер лигата и с честитки за съперника изтъкна тежестта на пътя до всичките точки.

- Много е тежко да се играе против отбора от Лучани, казах това и преди мача. Имат фантастичен блок и убийствена контра. Опитвахме се да пробием защитата което не е лесно, но и гледахме да не получим гол и да стигнем до ситуация да гоним резултата. Противникът потвърди, че е отбор, който заслужава място в плейофа и му пожелавам успех в продължението на сезона - заяви Милойевич.

Звезда победи Младост с 2:1 в началото на 10-ия кръг на домашното първенство с голове на Джонатан Кафу от дузпа и Бранко Йовичич, който в 68-ата минута от дистанция разтърси мрежата за триумфа.

Шампионът на Сърбия след четири дни го очаква мач в Шампионската лига, в сряда (19:55) гостува на ПСЖ в рамките на 2 кръг на Група С.

- Обръщаме се към мача в Париж, за нас истински спектакъл. Едва в понеделник ще знаем кои играчи ще бъдат на разположение за този дуел. Вуядин Савич, Никола Стойилкович и Ричмънд Боачи не бяха в състава, Лоренцо Ебисилио игра с вирус, пробвахме да отморим Ненад Кръстичич, но ситуацията изискваше да влезе в игра - завърши Милойевич.


Няма коментари:

Публикуване на коментар