неделя, 28 октомври 2018 г.

Цървена звезда с 200 000 последователи в Инстаграм


ФК Цървена звезда бележи успехи на всички полета, както на терена, така и извън него, а особено в социалните мрежи.

Неотдавна в предаването "Нашата линия на живот" звездашите имаха възможност да се уверят в значението на социалните мрежи, съответно силата, която имат.

Една от тях е и Инстаграм, а белградският клуб в събота, 27 октомври, стигна до бройката от чак 200 000 последователи в тази мрежа, а големият скок от 50 хиляди е направен в последните два месеца.

В Инстаграм всекидневно привържениците получават информации за случващото се в Цървена звезда чрез фотографии, видеозаписи, а и интересни графични решения. Звезда първа в пространството на бивша Югославия стигна до цифрата от 100 хиляди последователи, а сега и до 200 000, така остана неприкосновена по тези простори в това отношение.

Що се отнася до по-широкия регион, и тук е в самия връх. Всъщност, пред Цървена звезда е само клуба с който е в братски отношения - Олимпиакос, като е далеч пред Панатинайкос, ПАОК, АЕК, Ференцварош, Стяуа.

Остава ни да ви кажем следното: 200 000 пъти благодаря, че ни следвате! Звезда е това което е точно заради най-добрите привърженици и вярваме, че скоро заедно ще отбележим нов юбилей в Инстаграм, завършва официалната страница на белградския колос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар